Українці з давніх-давен були великими працелюбами, вміли гарно обробляти землю і ростити на ній багаті врожаї. Наша Україна славиться на весь світ своїм диво-короваєм. Кожне село, кожний хутір має свої традиції
та секрети випікання хліба, і саме ці традиції, ці секрети мають передаватися з покоління в покоління.
Показати дітям шлях від зерна до буханця хлібу, навчити шанувати працю хлібороба, виховати дбайливе, бережливе ставлення до хліба, патріотичні почуття до рідної землі, своєї родини вирішили і вихователі ДНЗ №19, які влаштували справжнє Свято короваю. І хоч пора жнив далеко позаду, хліба це не стосується. Він на столі в кожній родині незалежно від пори року, тому й користується шаною серед людей.
До початку свята відбулись батьківські збори, на яких завідуюча ДНЗ Ірина Григорівна Гайченя прозвітувала за минулий рік. До батьків звернулися логопед та психолог закладу з рекомендаціями батькам.
Продовжилась зустріч «Святом короваю», а це завжди свято української пісні, вишиванок, традицій та поезії.








|